Rörmokare Vasastan

VVS-service och jour mitt i stan 070-774 38 19

Om företaget

Vi har i dagsläget ett väldigt gott rykte i branschen och detta kommer definitivt inte av en slump. Vi jobbar enligt följande modell vid varje uppdrag: att på ett effektivt sätt skapa tekniska lösningar inom VVS, högtrycksspolning och installationer och detta till rimliga kostnader.

Vi vill att våra kunder alltid ska kunna känna sig säkra på att snabb hjälp alltid finns att tillgå om något skulle inträffa i fastigheten.

Vår jourservice för VVS, högtrycksspolning och rörreparationer finns tillgänglig för dig att ringa när som helst. Utöver detta har vi en heltäckande service för all typ av installation av värempumpar där vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner och fastighetsägare.

Vi har ett starkt miljötänk och ledorden i vår verksamhet är tillgänglighet, trygghet och kompetens. Våra medarbetare är kompetenta, erfarna och serviceinriktade. Samtliga är utbildade inom Heta Arbeten och vi är försäkrade hos Trygg Hansa AB. För oss kommer kunderna först och vi vill alltid vara det alternativ som erbjuder bäst villkor och perfekt service.

Den vision vi jobbar mot är att bli en värdefull samarbetspartner till de marknadsledande företagen i branschen samt att alltid ha nöjda kunder.

 

 

 

Ditt förstahandsval i Vasastan!