Om företaget

Erfarna proffs inom VVS

Välkommen till Gamla Stans Rörservice AB – en rörmokarfirma med lång erfarenhet och stor kunskap inom VVS. Vi utför det mesta inom VVS i både lägenheter och bostadshus. Service och kvalitet kommer alltid i första hand för oss och du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Därför lämnar vi alltid garanti på våra arbeten.

Vi har i dagsläget ett väldigt gott rykte i branschen och detta kommer definitivt inte av en slump. Vi jobbar enligt följande modell vid varje uppdrag: att på ett effektivt sätt skapa tekniska lösningar inom VVS, högtrycksspolning och installationer och detta till rimliga kostnader.

Vi vill att våra kunder alltid ska kunna känna sig säkra på att snabb hjälp alltid finns att tillgå om något skulle inträffa i fastigheten.

Rörmokare Vasastan

Vi har dygnet runt-jour

Vår jourservice för VVS och rörreparationer finns tillgänglig för dig att ringa när som helst. Utöver detta har vi en heltäckande service för all typ av installation av värempumpar där vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner och fastighetsägare.

Vi har ett starkt miljötänk och ledorden i vår verksamhet är tillgänglighet, trygghet och kompetens. Våra medarbetare är kompetenta, erfarna och serviceinriktade. Samtliga är utbildade inom Heta Arbeten och vi är försäkrade hos Trygg Hansa AB. För oss kommer kunderna först och vi vill alltid vara det alternativ som erbjuder bäst villkor och perfekt service.

Den vision vi jobbar mot är att bli en värdefull samarbetspartner till de marknadsledande företagen i branschen samt att alltid ha nöjda kunder.

Ditt förstahandsval i Vasastan!