VVS och installationer

Vi har en lång erfarenhet och bred kompetens rörande arbeten med avloppsrensning,installation av värmepumpar, högtrycksspolning och annat i Stockholm.

Vi vet vad som krävs och har den nödvändiga rutinen som krävs för att möta de allt högre krav som ställs på fastigheter.

Vid sidan av rörmokartjänster erbjuder vi en rad andra tjänster inom fastighetsskötsel, som badrums- och köksrenovering, städning, elektrikerarbeten med mera. 

Här nedan hittar du mer information om vad som ingår i vår fullödiga service.

VVS

VVS står för värme, ventilation och sanitet och vi kan hantera alla typer av uppdrag inom detta område: kylinstallationer, panninstallationer, värmepumpsinstallationer, nyproduktion, kranbyten, blandarbyten,  ombyggnader, värme- och pumpservice, golvvärme samt stambyten.

Våra VVS-montörer har den utbildning och de kvalifikationer som krävs och levererar alltid ett professionellt arbete och ett bra resultat.

Vi lämnar ett års garanti på samtliga installationer.

Installationer

Vi har genom åren utfört hundratals installationer av värmepumpar i Stockholm och vi vänder oss både till privatpersoner och fastighetsägare. Vi jobbar alltid effektivt och noggrant och vi vet hur mycket valet av energi kan påverka ekonomin. Tack vare vår långa erfarenhet av installationer i olika områden, hus och fastigheter så kan vi genomföra en kostnadskalkyl för just dig och se direkt hur mycket du i framtiden kan komma att tjäna på att låta oss sköta installationen av din värmepump.

Har du funderat på att köpa och intstallera en värmepump i ditt hus eller till din bostadsrättsförening? Det är inga problem – kontakta oss redan i dag så hittar vi den bästa lösningen. Vi kan värmepumpar och ser fram emot att hjälpa dig till den absolut bästa energilösningen i ditt hus.

Kvalitet och försäkring

Samtliga våra anställda är utbildade och är certifierade för varje kompetensområde. Vi är auktoriserat VVS-företag och medlem i VVS-företagen samt certifierade för Heta Arbeten  – detta är något som är en extra trygghet för dig som kund. Att vi är anslutan till en branschorganisation är också en garanti på att vi har rätt kompetens, att vi följer de vedertagna regler som gäller i branschen och att de lagar som finns verkligen följs. Det här är en extra trygghet för dig som kund som gör att du kan lämna arbetet i våra säkra händer utan någon som helst oro. Vi strävar alltid efter att våra uppdrag ska utföras så effektivt, säkert och till ett så bra pris som möjligt.

Vår vision handlar inte om att vi ska ha så många kunder som möjligt; vår vison handlar om att vi alltid ska ha nöjda kunder. En inställning som gör att vi behandlar alla våra uppdrag – stora som små – med exakt samma noggranhet och  effektivitet. Att du som kund – oavsett om det handlar om att byta toalettstol eller installera en ny värmepump – ska vara nöjd med oss är vårt mål.

Vi ska alltid ha nöjda kunder och detta är ingenting som vi tummar en millimeter på. 

Avlopp

Vi gör underhållspolningar av avlopp och kan även filma avlopp för att dokumentera skador på rör. Vi kan sedan åtgärda de skador vi upptäcker genom att gräva upp och byta såväl rör som kallvattenledningar. Akuta stopp i avloppet och saneringar ingår i vår jourverksamhet, som finns tillgänglig dygnet runt.

Välkommen

Välkommen! Vi hjälper dig med allt inom VVS - från akuta ärenden vid läckage till större renoveringsprojekt och installationsjobb.

Rörmokare Vasastan

Vi kan nås dygnet runt vid akuta ärenden!